Jippi! Verdensnyhet fra mCASH – betal med tastaturet

– Dette er vår viktigste lansering siden SpareBank 1 kjøpte mCASH. Med det nye mCASH-tastaturet tar vi vennebetaling ett skritt videre, ved å smelte sosial kommunikasjon og betaling sammen i en opplevelse. Dette er virkelig sosial betaling på ekte, sier Elisabeth Haug, administrerende direktør i mCASH.  

Bare i mCASH alene gjennomfører 50 prosent av brukerne vennebetalinger hver måned, og i 2017 forventes det at bruken fortsetter å øke.

Frem til nå har brukere av mCASH vært nødt til å åpne mCASH-appen for å gjennomføre transaksjoner. Det er ikke lenger nødvendig. Med det nye tastaturet kan du som bruker overføre penger i de sosiale appene du bruker til enhver tid, slik som WhatsApp, Messenger, Instagram, Snapchat og den tradisjonelle sms’en.

– Vi flytter betaling dit hvor brukerne allerede har dialogen – uavhengig av hvilken app de bruker. Vennebetaling er populært fordi det krever langt mindre enn å logge inn i nettbanken. Samtidig vet vi at dialogen mennesker imellom aldri starter i en betalingsapp, men heller i sosiale apper som Messenger og Snapchat. Som mobilbetalingsaktør må vi være tilstede der samtalene allerede foregår og det er derfor vi nå har lansert mCASH-tastaturet, sier Haug.  

Tilstede der brukerne er

– Vi jobber med å forbedre brukerreisen i mCASH hver eneste dag. Det nye mCASH-tastaturet representerer digital innovasjon, og det har ikke minst et viktig rekrutteringselement som skal bidra til at flere bruker mCASH, sier Elisabeth Haug.

Test det ut du også!