I vinter legger vi til rette for enkel betaling og donasjon på sesongens store familiefestival - Burton Mountain Festival

Burton Mountain Festival er rett rundt hjørnet. Med et spennende program for alle aldersgrupper har enhver familie som liker uteaktiviteter mye spennende i vente. Nytt av året er et samarbeid med mCASH som gjør opplevelsen enda rikere.

Festivalen legger til rette for sunn utendørsaktivitet og lavterskeltilbud for barn og unge. Det digger vi!, sier markesdirektør i mCASH, Hanne Norstrøm-Ness. Foto: Ihne Pedersen

Festivalen legger til rette for sunn utendørsaktivitet og lavterskeltilbud for barn og unge. Det digger vi!, sier markesdirektør i mCASH, Hanne Norstrøm-Ness. Foto: Ihne Pedersen

Burton Snowboards legger snart ut på veien til noen av landets beste skianlegg med aktiviteter, konkurranser og moro for hele familien.

Lekende lett betalingsløsning

I år har festivalen inngått et samarbeid med mobilbetalingstjenesten mCASH fra SpareBank 1. Dette åpner for at publikum får tilgang til svært gode tilbud fra både Burton og partnere av festivalen. Vi setter opp en egen mCASH-kiosk der SuperDeals legges ut gjennom hele sesongen – både i arenaen og i våre digitale kanaler. Det blir eksklusive tilbud fra Burton og partnere gjennom sesongen!

– På alle steder vi drar, kommer vi for eksempel til å ha eksklusivt salg av de populære Burton Riglet-brett for de minste. Dette er noe vi vet at mange besøkende kommer til å sette stor pris på, og det er en sann glede å endelig gjøre disse tilgjengelig for venner og fans, sier daglig leder i Fast Forward Management & Event, Jan Erik de Lange Gullaksen.

I tillegg til de normale smaksprøvene, får de besøkende mulighet til å kjøpe velsmakende økologisk mat under arrangementet. Overskuddet doneres til vår samarbeidspartner Røde Kors. Dette kjøpes direkte i den digitale mCASH-kiosken til en hyggelig pris.

– Det er utrolig gøy å kunne bidra på Burton Mountain Festival! Festivalen har et bunnsolid konsept med gode verdier vi kjenner oss igjen i – rekruttering til idrett er viktig for både mCASH og SpareBank 1. Festivalen legger til rette for sunn utendørsaktivitet, samt lavterskeltilbud for barn og unge. Det digger vi!, sier markesdirektør i mCASH, Hanne Norstrøm-Ness.

Følg gjerne med på nyheter om vinterens tur: https://www.facebook.com/burtonmountainfestival/?fref=ts