Vinn treningstime med selveste Marit Bjørgen!

SpareBank 1 støtter Krafttak mot Kreft og oppfordrer deg til å gjøre det samme.

Gi et bidrag i mCASH, og vær med i trekningen av en treningstime med selveste Marit Bjørgen. Bruk den selv, arranger bootcamp på jobben, eller inviter klassen til supertrening – du bestemmer. Gi så det monner! …med mCASH altså

Konkurransen

Hvor kult hadde det ikke vært å få Marit på besøk hjemme i gata? Eller tatt henne med til skolen for å holde gymtimen for sønnen din? Nå har du altså muligheten.

Alle som gir et bidrag til Krafttak mot Kreft via mCASH i tidsrommet 01.03.17 – 20.04.17 blir automatisk registrert som deltakere i vår konkurranse. mCASH din støtte til 2277, gjør et kjøp direkte i kiosken på Vinterlyd eller vær med på vårt spleiselag www.spleis.no/vinterlyd  (… husk at bare transaksjoner gjennom mCASH er med i trekningen)

Krafttak mot kreft

Over 30 000 personer får årlig kreft i Norge. Takket være forskning overleverer over 70%. Likevel dør det nesten 11 000 personer årlig.

Målet med årets aksjon er å gi kreftpasienter med uhelbredelig kreft flest mulig leveår og best mulig livskvalitet. Det handler om å gi dager til livet, og liv til dagene.

Vinterlyd

SpareBank 1 er sponsor av Vinterlyd og i år inviterer vi deg til vinterens vakreste konserteventyr rundt i landet. Sammen med flere av Norges fremste artister, arrangerer Vinterlyd gratis utekonsert for deg og de du er glad i. Vinterlyd er en viktig aktivitet i årets Krafttak mot kreft. Håper vi ser deg og at du blir med på spleiselaget. Sammen skal vi gjøre uhelbredelig, levelig.

 

Vilkår for konkurransen

  • Ansatte i SpareBank 1/mCASH, samt deres nærmeste familie kan ikke delta eller vinne i konkurransen.
  • Er vinneren under 18 år, må foreldre eller foresatte gi samtykke til at vinneren kan motta premien. Eventuell premieskatt eller avgifter skal betales av vinneren selv.
  • Alle som donerer penger til Krafttak mot Kreft via mCASH i tidsrommet 01.03.17 – 20.04.17 blir automatisk registrert som deltakere.
  • Vinner av konkurransen blir trukket 24. april. Da trekkes det ut ev vinner av en treningstime med selveste Marit Bjørgen blant de som har donert med mCASH direkte i appen, gjennom Vinterlyd-kiosken eller via Spleis i konkurranseperioden.
  • Vinneren blir kontaktet av SpareBank 1 og mCASH. De som ikke vinner får dessverre ikke noen beskjed utover dette.