mCASH stenges ned fra 01.09.2017

13. februar i år ble det kjent at 107 banker går sammen om å skape én felles mobil lommebok gjennom et enda sterkere Vipps. Mange kunder har gitt uttrykk for at de vil foretrekke én løsning – én sterk og tydelig leverandør. Derfor går vi nå sammen om å skape en sterk mobil betalingsløsning for alle norske bankkunder. Det betyr at merkevaren og tjenesten mCASH slik du kjenner den i dag vil fases ut og løsningen vil tas ut av markedet fra 01.09.2017. Etter denne datoen vil mCASH appen ikke være i bruk. 

For brukere som har kjøpt årskort, klippekort eller forhåndssalg til arrangementer etter 01.09.17 bes de om å ta kontakt med mCASH kundeservice for nærmere dialog om avslutning av disse.

Hva betyr dette deg som kunde og brukere av mCASH
mCASH har over 10.000 brukersteder og en halv million brukere som benytte våre tjenester. Mange av disse er allerede over i Vipps, og i SpareBank 1 er vi opptatt av at våre kunder fremdeles har gode løsninger. Nå inviteres derfor alle kunder og brukersteder over til Vipps - vi håper du blir med :)

mCASH kundesenter:
E-post: salg.mcash@sparebank1.no
Telefon: +47 519 18 091